Vopselele de păr "Herbul Henna" și "Eagle`s Henna" vopsesc firele albe de păr sau părul vopsit chimic?

Aplicarea vopselelor de păr Herbul Henna și Eagle`s Henna pe părul alb sau vopsit precum și informații din experiența personală

Herbul Henna sau Eagle`s Henna se pot aplica fără probleme și vopsesc părul complet alb, însă culoarea obținută după prima vopsire nu va fi la fel de intensă ca în cazul unei vopsele chimice. Părul capătă o culoare bogată și uniformă după a doua vopsire.

Din experiența personală pot să vă împărtășesc următoarele: eu am fost vopsită chimic în toate culorile tari, blond auriu, roșu intens, portocaliu intens, negru albăstrui. De la o culoare la alta am trecut prin decolorarea acestuia. Culorile erau fabuloase, operațiile de vopsire și îngrijire a părului erau însemnate, dar rezultatele erau pe măsură. După ce am trecut de 40 de ani au început problemele capilare, îmi cădea părul în cantități îngrijorătoare. Eram chiar stresată din cauza aceasta, mă și gândeam la ce poate fi mai rău. Informându-mă bine, am decis să fac două lucruri: un tratament cu gaz, usturoi, ulei de ricin și vitamina A și, bineînțeles, am început să mă vopsesc cu Herbul Henna, vopsea de păr deja folosită pe scară largă în țări din Europa sau Turcia. Părul a încetat să mai cadă de la primele utilizări. Părerea personală este că gazul mi-a întărit podoaba capilară, iar henna mi-a oferit o strălucire aparte a acesteia și, bineînțeles, protecție.

Culoarea vopselei pe bază de henna pe care am ales-o prima dată a fost negru (Herbul Black Henna), ca și culoarea părului meu vopsit chimic, așa că nu am avut nevoie de decolorare. A ieșit foarte bine. Am făcut poze și vi le prezint și dumneavoastră:

 par stralucitor 1par stralucitor 3

După vreun an de zile am vrut din nou să-mi schimb culoarea părului (prinsesem curaj, că doar aveam păr nou crescut peste 10 cm, frumos și viguros). Am vrut să-l vopsesc cu Herbul Henna Supreme Red, adică roșu închis în realitate. Asta însemna că era necesar din nou un proces de decolorare. Din experiența mea anterioară, părul meu rezistând la decolorări, mi-am zis că și de data aceasta va fi bine, dar n-a fost așa, părul meu s-a decolorat, dar de vopsit nu s-a vopsit decât cel sănătos. Părul ”vechi” n-a mai rezistat, a căzut pe meterezele dorinței mele de a-mi schimba look-ul. Și astfel a trebuit să-mi tund părul. Am rămas cu un păr scurt, scurt, scurt, ... de 20 cm. N-am făcut poze pentru că e prea scurt și e în două culori, roșu (părul sănătos) și negru (părul degradat). Nu e de arătat și nu e de vină vopseaua ci eu prin decizia de a decolora un păr care era sub tratament de recuperare. La anul promit că voi prezenta pozele cu părul meu ”Supreme red” și sănătos  vopsit cu Herbul Henna. Va arăta foarte bine! Știu asta pentru că deja arată superb la rădăcină!

Distribuiți această postare