Magazinul nostru virtual ”Staterra.ro” este operat de societatea Staterra Online S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Strada Ing. Dumitru Tacu nr. 28, sector 5, cod poștal 050184, J40/1915/2017, CUI: 34497959, operator de date cu caracter personal nr. 36938. 

Suntem la început de drum pe piața online. Ideea aceasta de afacere s-a născut în familia noastră la un desert, după o masă de duminică. Copiii, Ioana în vârstă de 16 ani și Mihai în vârstă de 18 ani, au fost extrem de încântați de idee, mai ales pentru că au putut ajuta la formarea magazinului, având cunoștințe foarte bune de operare a unui calculator. Sunt dinamici în munca pe care o depun și foarte încrezători în evoluția magazinului lor.

Eu, ca părinte, mă bucur că acest magazin virtual îmi unește familia, îmi învață copiii să lucreze în echipă, îi responsabilizează și le cizelează personalitatea.

Munca noastră se bazează pe respectul față de client, vrem să promovăm doar produse de calitate la prețuri cât mai bune, să le testăm pentru a putea oferi opinii corecte. Părerile noastre despre produs în urma testării acestora vor fi postate în secțiunea ”blog” sau la ”mai multe informații” din cadrul produsului.

Alegeți ce vă place mai mult și alăturați-vă marii familii a clienților noștri online!

Echipa "Staterra"

2015