TREBUIE SĂ TE VOPSEȘTI DES ȘI ÎNCEP SĂ APARĂ EFECTELE NEGATIVE? IATĂ SOLUȚIA: HERBUL HENNA, VOPSEAUA DE PĂR NATURAL-MIXTĂ!

Dacă simți nevoia unei schimbări după o vară în care părul tău a fost expus razelor UV și apei clorinate, vopsirea părului este cu siguranță una dintre cele mai simple metode pentru a-ți reîmprospata look-ul. Deși vopselele pe bază de amoniac se pot dovedi de-a dreptul agresive pentru sănătatea unui păr friabil, nu trebuie să renunți la planul tău de a-ți revitaliza nuanța. 

O alternativă mai delicată o reprezintă vopseaua de păr pe bază de henna, întrucat pigmenții naturali colorează firele de păr fără a degrada structura fibrei capilare sau irita pielea scalpului, oferindu-ți strălucire naturală și îngrjire simultan! În plus, datorită proprietăților antibacteriene și antifungice, henna se recomandă în cazul eczemelor capilare, așa că te poți bucura de beneficiile vopsirii părului, fără a te expune riscului de a avea un scalp iritat.   

Uită de părul casant și varfurile despicate în urma colorării cu vopsea chimică, căci magazinul Staterra.ro îți aduce o gam largă de nuanțe de vopsea natural-mixtă cu henna, perfecte pentru a-i oferi părului tău culoarea și îngrijirea de care va avea nevoie în timpul sezonului rece. Descoperă, în continuare, care sunt beneficiile folosirii unei vopsele cu ingrediente organice și nuanțele trendy pe care le poți obține!Dacă nu te-ai vopsit până acum cu henna, vei fi surprinsă de cât de simplu este să îți schimbi look-ul, încât va deveni curând o etapă obișnuită în ritualul tău de înfrumusețare. Chiar și novicele în colorarea părului va putea experimenta un look nou, fără să intre într-un salon specializat: trebuie doar să adaugi apa rece, până când pulberea se va transforma într-un mix omogen, de consistența iaurtului. Apoi, împarte părul uscat în câteva secțiuni și aplică mixtura obținută de la rădăcina la vârf, așa cum ai proceda în cazul unei vopsele chimice pentru păr.  

La fel ca în cazul colorării părului cu vopsea chimică, spălările repetate, clorul din apă și expunerea la razele UV pot reduce intensitatea pigmenților de henna, așa că nu renunța la măștile și tratamentele pentru întreținerea culorii pentru a-ți conserva cât mai mult timp nuanța părului. Chiar dacă vei folosi henna o singură dată și vei observa că pigmenții se vor deschide în timp, tonurile de bază se vor păstra cel puțin până la următoarea sesiune de tuns sau vopsit cu Herbul Henna.

Pulberea de Henna are o culoare verzuie în mod natural, însă nu te grăbi să crezi că se va reflecta în nuanța obținută. În funcție de nuanța naturală a părului tău și  ingredientele adăugate formulei, spectrul de nuanțe pe care le poți obține cu ajutorul hennei este mult mai mare! Trebuie să descoperi vopselele natural-mixte, care combină acțiunea ingredientelor organice cu un oxidant blând (cu o concentrație între 0.4 - 2.5%, în funcție de nuanță), astfel încât te vei putea bucura de acoperirea 100% a firelor albe, protecție, hrănire și un luciu spectaculos, fără agresiunea ingredientelor nocive din vopselele chimice.

Ești intimidată de primele fire albe? Vopseaua natural-mixtă se poate aplica pe părul alb, însă trebuie să știi că vei obține intensitatea dorită în urma celei de-a doua aplicări. Suvițele albe și firele gri sau colorate vor influența rezultatul final, însă aplicările repetate ale unei vopsele pe bază de henna îți vor conferi un aspect uniform. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale vopselelor organice: fiecare nou strat va adăuga un nou nivel de profunzime culorii alese, devenind mai intensă și mai bogată cu fiecare aplicare. Iată recomandările noastre:

 

NEGRU Vopsea de păr cu pudră naturală 
de henna Eagle's, www.staterra.ro
 6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Strălucirea negrului este cu adevărat seducătoare, însă aspectul tern pe care părul brunet îl poate căpăta amenință chiar și cele mai sănătoase cosițe. Nu este deloc complicat să redai luciul părului tău, aplicând henna pentru a revitaliza nuanța părului și a-i conferi mai multă profunzime. Rezultatele vor fi de invidiat!

CASTANIU Vopsea de păr cu pudră naturală 
de henna Eagle's, www.staterra.ro
  6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Iubești ciocolata și îți dorești să îi poți capta reflexiile și în părul tău? Nuanțele de castaniu oferită de henna sunt perfecte pentru a-ți îndeplini dorințele, conferind părului tău un aspect natural și glossy. Dacă tenul tău este deschis sau măsliniu, cu subtonuri calde, nuanțele de castaniu trebuie să se regăsească în arsenalul tău de beauty!

 

ROȘU ÎNCHIS Vopsea de păr Herbul Henna,
www.staterra.ro
6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Nicio altă nuanță nu poate rivaliza cu puterea de seducție pe care doar roșul o poate conferi! În plus, acum el nu mai este rezervat doar celor mai îndraznețe dintre noi, căci vopseaua natural-mixtă cu henna îți permite să îl adopți, fără consecințe negative asupra structurii firelor de păr.  Dacă ai o piele medie, roșul suprem sau nuanțele somptuoase cu reflexii bordeaux ți se vor potrivi manușă!

ARĂMIU  Vopsea de păr Herbul Henna,
www.staterra.ro
6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Reflexiile calde ale nuanțelor de cupru promit să te transforme într-o zeiță pre-rafaelită, unul dintre cele mai populare look-uri și pe catwalk toamna aceasta. Mizează pe tonurile arămii sezonul acesta, sunt tot ce ai nevoie pentru a completa peisajul tomnatic, în special dacă ai o piele deschisă, cu subtonuri calde!

NEGRU ALBĂSTRUI  Vopsea de păr Herbul Henna,
www.staterra.ro
6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Dacă te numeri printre norocoasele cu o piele deschisă, de o tonalitate rece, trebuie să experimentezi cel puțin o dată efectul pe care doar negrul-albăstrui Îi-l poate oferi. In plus, dacă te bucuri deja de aceste atribute, probabil și nuanța naturală a părului tău este una închisă, așa că negrul-albăstrui este o alegere perfectă!

 

ȘATEN DESCHIS  Vopsea de păr Herbul Henna,
www.staterra.ro
6 plicuri / cutie,
5 lei / plic
6 plicuri, 4 lei/plic

Nuanțele naturale nu se vor demoda nicicând, iar șatenul deschis este o nuanță atât de versatilă, încât se potrivește atât tenurilor reci, cât și celor calde. Pariază pe această culoare și bucură-te de întreaga paletă de nuanțe de farduri: vei putea alege machiaje extravagante sau naturale, având siguranța că ți se vor potrivi!

Dacă îți dorești să întâmpini toamna cu un look nou sau colorările repetate au început să își pună amprenta asupra sănătății părului tău, bucură-te de culoare și protecție cu ajutorul hennei! Descoperă și mai multe nuanțe de vopsea pentru păr naturală și natural-mixtă vizitând magazinul online Staterra, unde vei găsi toate soluțiile pentru nevoile femeii moderne! 

Distribuiți această postare