Blog - whats new?

Vopsea de păr Herbul Henna și Eagle`s Henna - descriere
0 comments
2235 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Preț
0 comments
3347 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Poze cu păr vopsit cu "Herbul Henna Yellow" (blond închis)
0 comments
0 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

REGULI DE APLICARE A VOPSELEI DE PĂR "HERBUL HENNA" SAU "EAGLE`S HENNA"
0 comments
1883 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Reguli de folosire a vopselei de păr Herbul Henna Câte plicuri folosim? Dacă aveți părul până la umeri, vă recomandăm folosirea a 3 plicuri. Dacă aveți părul până în talie, vă recomandăm să folosiți o cutie întreagă (6 plicuri). Pentru vopsirea rădăcinilor este de ajuns un singur plic.

SE COLOREAZĂ FIRELE ALBE DE PĂR APLICÂND "HERBUL HENNA"?
1640 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Colorarea firelor de păr albe sau a părului vopsit chimic Am fost întrebați deunăzi dacă vopseaua noastră de păr vopsește firele de păr albe sau părul care este vopsit chimic. Ei bine, da! Vopselele noastre de păr Herbul Henna și Eagle`s Henna vopsesc firele de păr albe precum și părul vopsit chimic. Explicația este simplă: Herbul Henna este o vopsea natural-mixtă, care, după diluția în apă, concentrația de oxidant de sub 3 %, ajută la vopsirea 100 % a firelor de păr albe.

ARTICOL PUBLICAT ÎN REVISTA ONLINE ”DIVA HAIR”
1970 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

TREBUIE SĂ TE VOPSEȘTI DES ȘI ÎNCEP SĂ APARĂ EFECTELE NEGATIVE? IATĂ SOLUȚIA: HERBUL HENNA, VOPSEAUA DE PĂR NATURAL-MIXTĂ! Dacă simți nevoia unei schimbări după o vară în care părul tău a fost expus razelor UV și apei clorinate, vopsirea părului este cu siguranță una dintre cele mai simple metode pentru a-ți reîmprospata look-ul. Deși vopselele pe bază de amoniac se pot dovedi de-a dreptul agresive pentru sănătatea unui păr friabil, nu trebuie să renunți la planul tău de a-ți revitaliza nuanța. 

PALETA DE CULORI "EAGLE`S HENNA"
1856 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Paleta de culori Eagle`s Henna

PALETA DE CULORI "HERBUL HENNA"
0 comments
2318 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

2104 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Aplicarea vopselelor de păr Herbul Henna și Eagle`s Henna pe părul alb sau vopsit precum și informații din experiența personală Herbul Henna sau Eagle`s Henna se pot aplica fără probleme și vopsesc părul complet alb, însă culoarea obținută după prima vopsire nu va fi la fel de intensă ca în cazul unei vopsele chimice. Părul capătă o culoare bogată și uniformă după a doua vopsire.

ŞI MAGAZINUL NATURIST "AFRODITA" DIN SIBIU A ACCEPTAT DISTRIBUŢIA VOPSELELOR DE PĂR "HERBUL HENNA" ŞI "EAGLE`S HENNA"!
4128 views
Vopsea de păr HERBUL HENNA

Distribuţie offline În urma campaniilor noastre de promovare a vopselelor de păr Herbul Henna și Eagle's Henna am observat că multe pesoane ar dori să cumpere și din magazine. De aceea am început, cu pași mici, realizarea și acestui obiectiv.